Voedingsadvies

Als iedereen weet wat gezond eten is, waarom hebben zo veel mensen dan toch een slecht eetpatroon?

Sportvasten

Sportvasten is een methode om uw leven een nieuwe impuls te geven en om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Sportvasten is geen dieet, maar een 10-daagse trainingsmethode waarbij de spieren en de lever worden getraind in het verbruik van vet in plaats van suiker (de metabolic switch). Om dit te bewerkstelligen gaat u sporten tijdens de vastenkuur. Hierdoor wordt meer vet verbrand en nemen overtollige vetreserves, met name het buikvet, af. Ook neemt de behoefte aan het tussendoor snoepen na de kuur af. Sportvasten is een gezondheidsprogramma, waarbij gewichtsverlies een bijeffect is.

Sportvasten kuur: €299,-

Mini kuur: €99,50

sportvasten
voedingscoaching

Voedingscoaching

Wij adviseren en begeleiden u om te komen tot een gezond en evenwichtig voedingspatroon dat ook op lange termijn haalbaar blijft. U leert om op een verantwoorde manier een juiste keuze te maken uit het zeer ruime aanbod aan voeding. Ook kunnen wij u adviseren om uw voeding eventueel verder te optimaliseren met het aanvullen van hoogwaardige voedingssupplementen

Het kan zijn dat u niet alleen eet omdat u honger heeft, maar ook uit gewoonte, verveling of door stress. Wij zoeken samen met u naar een positieve verandering om dit patroon te doorbreken en coachen u hierbij.

Scroll naar top