Massage

Fysieke en mentale ontspanning voor rust, herstel & bewustwording. 

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage is een full-body massage waarbij het ontspannen van het lichaam voorop staat. De massage is geschikt voor iedereen die wel wat rust en ontspanning kan gebruiken. Huid en spieren ontspannen zich door middel van zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties. Dit stimuleert de doorbloeding van weefsel, voert afvalstoffen af, verbetert de spierfunctie en de stofwisseling van de spieren.

De ontspanningsmassage bedoelt om los te komen van de stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn.

Massage van 60 minuten: € 75,-
Massage van 90 minuten: € 100,-

ontspanningsmassage
stoelmassage

Stoelmassage

Stoelmassage wordt gegeven in een zithouding op een speciale massagestoel. De massage wordt vaak door werkgevers aangeboden aan hun werknemers om stress en lichaamsklachten te verminderen. Stoelmassage is een methode om RSI (Repetitve strain injury) te voorkomen, maar ook om klachten te ontdekken, zodat tijdig verergering van de klachten voorkomen kan worden. Wij geven naar aanleiding van de klachten die wij tegenkomen advies om deze klachten te verhelpen. Kleding hoeft niet verwijderd te worden.

Massage van 25 minuten: € 25,-

Sportmassage

Sportmassage wordt gegeven om betere sportprestatie te leveren of om na een blessure het sporten weer volledig te hervatten.

Massage van 60 minuten: € 75,-
Massage van 90 minuten: € 100,-

Scroll naar top