Personal training

Personal training is en blijft de meest effectieve manier van trainen. Maar wellicht niet om de reden dat u denkt. 

Ieder mens is uniek; iedereen heeft andere dromen, doelen en mogelijkheden op het gebied van gezondheid.

Sommige mensen willen ‘gewoon‘ werken aan een gezonde levensstijl. Anderen willen hun lichaam klaarstomen voor een speciale gelegenheid, bijvoorbeeld een (ski) vakantie, bruiloft of sportevenement.

Een personal trainer heeft de expertise om uw persoonlijke doelen te vertalen naar een individueel trainingsprogramma en kan u adviseren over uw voeding. Echter zijn wij van mening dat dit niet het enige is. Een personal trainer is ook een motivator en luisterend oor. Motivatie én een goed gesprek vinden wij bijna net zo belangrijk is als de inhoudelijke kant van de trainingen.

Wij willen dat onze cliënten duurzame resultaten boeken en daarvoor is geduld, consistentie en balans nodig.

Geduld en consistentie, omdat Rome ook niet in één dag is gebouwd. Vijf keer per week trainen en een streng dieet zorgen voor snelle resultaten, die net zo snel weer verdwijnen als u stopt.

Onze personal trainers zorgen voor de juiste balans – zodat sport en gezonde voeding onderdeel wordt van uw leven – terwijl u kunt blijven genieten. Ze zijn uw ‘stok achter de deur‘ en kijken op een realistische manier naar uw levensstijl.

personal-training

Harold Hamersma

WIJNJOURNALIST & SCHRIJVER

"Eerlijk is eerlijk: ik ben een voetballer. Dat vind ik pas echt leuk. Nog steeds overigens. Teamsporter. En van personal trainers moest ik niet zoveel hebben. Tot ik met Donny van Pinxteren aan de slag ging. Twee keer in de week. Bijna net zo leuk als tegen een balletje trappen."

Arnold Croiset van Uchelen

ADVOCAAT, 53 JAAR

"Donny houdt mij, een 53-jarige advocaat met een druk en zittend bestaan, al jaren fit. Hij verstaat de kunst om je in een uur precies al die oefeningen te laten doen waarvan je weet dat ze goed voor je zijn maar waar je eigenlijk geen zin in hebt. Hij doet dat dat door veel variatie aan te brengen, maar vooral door zijn oprechte enthousiasme voor, en betrokkenheid bij de mensen met wie hij werkt. Ook als ik een nacht eigenlijk veel te weinig geslapen heb voor een zware training, verheug ik me op de lach waarmee Donny de deur opendoet en gaan we er weer tegenaan."

Jeanine de Jongh

40 JAAR, INTERNET ONDERNEMER

"Ik ben bij Studio Vondel gekomen omdat ik mijn leven om wilde gooien, en in rust weer sport wilde opbouwen. Dit is goed gelukt mede omdat Donny altijd meedenkt. Samen met een aangepast voedingspatroon en intensieve begeleiding vanuit Studio Vondel voel ik me weer fit. Ik ben veel afgevallen, heb weer een gezonde BMI en kan alle sportieve uitdagingen weer aan."

Stephanie Litjens

40 JAAR, EIGENAAR SOAP

"Sinds een jaar sport ik bij Studio Vondel. Ik ben niet een typische sporter (helaas). Maar vanaf het begin voel ik me compleet op mijn gemak en gaan de sportsessies me redelijk makkelijk af. Dat komt omdat Donny echt een mensen-mens is (en grappig) en hij trekt je er doorheen. En wat voel je je na een sportsessie fit, fijn en actief. Daar doe ik het voor!"

Kirsten Gelissen

TELEVISIEMAKER, 35 JAAR

"Studio Vondel is een fijne plek met een goede sfeer, waar je op een relaxte manier toch heel hard kunt trainen. Donny is een erg goede trainer die mij goed kan motiveren, wat komt door zijn vrolijke en positieve aanpak. De personal training biedt elke week weer variatie en wordt zoveel mogelijk opgebouwd. Hierdoor boek ik resultaat in conditie en kracht en gaan we elke keer weer een stapje verder. Mijn doel is om fitter te worden en af te vallen en daar hebben we samen een plan voor gemaakt. Voor een groot deel zal ik dit zelf moeten realiseren, maar Donny helpt ook zeker met de ondersteuning en betrokkenheid bij mijn dieet en het bewegen buiten de trainingen om. Je bouwt een vertrouwelijke band op en het is een goede motivatie wanneer hij trots is op de resultaten die ik al behaald heb. Ik ga elke week weer met veel plezier naar de training en zal geen les overslaan. En dat zegt wat, aangezien deze op zaterdagochtend om 9 uur is...!"

Tarieven

Bij Studio Vondel betaalt u geen inschrijf- en abonnementskosten. Geen bijkomende kosten, maar heldere tarieven.

Personal training: € 85,- per les
10-rittenkaart personal training: 10 x €77,50 per les
Per automatische incasso: €75,- per les
Toeslag DUO training: + €20,- per les

Alle lessen dienen vooraf te worden betaald en prijzen zijn inclusief 9% BTW.

Scroll naar top